За нас

Джи Би Ем Комерс – ЕКСПЕРТ В ГРАДИНАТА

Твърдо вярваме, че когато засяваме семе, ние създаваме един по-добър живот, изпълнен с повече смислени и позитивни емоции. За нас, красивата градина е сбъдната мечта и с удоволствие ще съдействаме за всичко нужно за създаването й!

Джи Би Ем Комерс ЕООД е дългогодишен лидер на пазара на градински продукти, предлагайки голямо разнообразие от семена за цветя, подправки и зеленчуци, тревни смески, торове, торфени смески, луковици, градински инструменти и други.

Разнообразието от продукти, предлагани от фирма Джи Би Ем Комерс ЕООД, можете да намерите в големите търговски вериги – Мосю Бриколаж, Кауфланд, Метро Кеш & Кери, Фантастико, Баумакс, Т-Маркет, Практикер.

Джи Би Ем Комерс е официален дистрибутор на продукти с марка ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА и представител за България на световноизвестната градинска марка VILMORIN.

                         

ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА

Всичко започна преди повече от 20 години когато торовете ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА намериха място в домовете ни и с тяхна помощ вече повече от 20 години се грижим за цветята и зелените растения в къщите ни, по балконите ни и в градините ни. (вижте повече)

Скоро след това създадохме и серията семена ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА. В нея се стараем да влагаме високите стандарти от дългогодишния ни опит като търговци и като потребители. Серията включва много различни сортове семена,  сред които семена за зеленчуци, цветя и подправки.

За ценителите на българските сортове зеленчуци, събираме известни и любими сортове зеленчуци под марката БЪЛГАРСКИ СОРТОВЕ СЕМЕНА. Стремежът ни е да продължим разрастването на селекцията и да можем да предлагаме истински семена, специално отгледани и пригодени за почвените и климатични условия на българските земи. (вижте повече)

Тревните смески под марка ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА са многокомпонентни миксове, съчетаващи различни сортове треви за по-добро вкореняване, гъстота, свежест, устойчивост на утъпкване, издръжливост на екстремни климатични условия и други фактори, влияещи на общото сътояние на тревната площ. Когато се създава тревен килим е важно семената да са качествени и ние добре знаем това! Сортовете треви са специално селектирани декоративни многогодишни видове, съобразени с почвените и климатични особености на българските почви и климат. (вижте повече)

Торфът ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА е 100% чист екологичен торфен субстрат, подходящ за отглеждане на саксийни цветя, разсади, балконски и градински растения. Торфеният субстрат е приготвен по специална рецепта и произведен от екологично чисти суровини и материали. (вижте повече)

Наскоро, разширихме предложенията под марка ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА и със серия луковици - селекция от най-търсените видове луковици с пролетно засаждане. Тя предлага добро качество на атрактивна цена.

След години работа и опит на пазара, днес с гордост можем да кажем, че марката ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА е комплексна и включва много широка гама от наистина качествени продукти за градината. Тук можете да научите повече и за торовете за селскостопански култури с марка ЛАКТОФОЛ.

 VILMORIN

Марката Vilmorin е създадена през 1743 година от личния градинар на Луи хiv. Вече 3 века Vilmorin е сред световните лидери в градинския сектор с над 400 вида семена за цветя, подправки и зеленчуци и над 30 вида тревни смески. Vilmorin е и водеща марка за хоби торове, луковици и почвени смески. Всички серии продукти са внимателно селектирани и представени така, че максимално да отговарят на желанията и на най-взискателните клиенти, които искат да следват световните тенденции в градинарството. (вижте повече)

За повече информация можете да изтеглите нашата pdf презентация или да се свържете с нас на посочените в раздел Контакти координати.

С удоволствие ще отговорим на вашите запитвания!

 

Марки представени в магазин Ботаника