Лактофол Ботаника

Лактофол Ботаника

Всичко започна преди повече от 20 години когато торовете ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА намериха място в домовете ни и с тяхна помощ вече повече от 20 години се грижим за цветята и зелените растения в къщите ни, по балконите ни и в градините ни. (вижте повече)

Скоро след това създадохме и серията семена ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА. В нея се стараем да влагаме високите стандарти от дългогодишния ни опит като търговци и като потребители. Серията включва много различни сортове семена,  сред които семена за зеленчуцицветя и подправки.

За ценителите на българските сортове зеленчуци, събираме известни и любими сортове зеленчуци под марката БЪЛГАРСКИ СОРТОВЕ СЕМЕНА. Стремежът ни е да продължим разрастването на селекцията и да можем да предлагаме истински семена, специално отгледани и пригодени за почвените и климатични условия на българските земи. (вижте повече)

Тревните смески под марка ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА са многокомпонентни миксове, съчетаващи различни сортове треви за по-добро вкореняване, гъстота, свежест, устойчивост на утъпкване, издръжливост на екстремни климатични условия и други фактори, влияещи на общото сътояние на тревната площ. Когато се създава тревен килим е важно семената да са качествени и ние добре знаем това! Сортовете треви са специално селектирани декоративни многогодишни видове, съобразени с почвените и климатични особености на българските почви и климат. (вижте повече)

Торфът ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА е 100% чист екологичен торфен субстрат, подходящ за отглеждане на саксийни цветя, разсади, балконски и градински растения. Торфеният субстрат е приготвен по специална рецепта и произведен от екологично чисти суровини и материали. (вижте повече)

Наскоро, разширихме предложенията под марка ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА и със серия луковици - селекция от най-търсените видове луковици с пролетно засаждане. Тя предлага добро качество на атрактивна цена.

След години работа и опит на пазара, днес с гордост можем да кажем, че марката ЛАКТОФОЛ БОТАНИКА е комплексна и включва много широка гама от наистина качествени продукти за градината. Тук можете да научите повече и за торовете за селскостопански култури с марка ЛАКТОФОЛ.

 

този раздел няма под видове моля изберете раздел


Марки представени в магазин Ботаника