Партньорство

За партньорство 

Участвай в партньорската ни програма

Ако сте производител или вносител на продукти за градината или свързани с тях стоки и желаете да продавате вашата продукция в нашия онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с нас! 

За получаване на информация за съвместна работа  обадете се на тел. 02/8738127 или изпратете запитване чрез формата за обратна връзка.

Стани дистрибутор

Ако притежавате градински магазин, градински център, селскостопански център, агроаптека или друг вид търговски обект, чиито клиенти биха се заинтересували от нашите продукти, можете да станете наш дистрибутор. 

Фирма Джи Би Ем Комерс EООД работи с много търговски обекта в страната и можем да ви посъветваме как най-ефективно да продавате и печелите от нашите продукти. 


Нашите клиенти получават информация за най-продаваните ни продукти, начина им на излагане и подредба, както и препоръки относно формиране на крайните цени за постигане на максимална полза от продажбата на нашите продукти. 

За получаване на информация и условията за съвместна работа  обадете се на тел. 02/8738127 или изпратете запитване чрез формата за обратна връзка.

Рекламирай при нас

Ако търгувате с допълващи нашия асортимент продукти и искате ваш банер да се рекламира при нас се обадете на тел. 02/8738127 или изпратете запитване чрез формата за обратна връзка.

Марки представени в магазин Ботаника