Заповядайте във Вашия магазин!
Избор на категория
Български сортове семена

Български сортове семена

Създадохме тази серия семена от български сортове, със спомена от превъзходния вкус на българските зеленчуци. С този спомен и с разочарованието, че вече рядко има откъде да купим истински домати, краставици, пипер...

Харесваме напредъка, но не и този, в който легендарната шопска салата се приготвя с китайски домати.

Ние в Джи Би Ем решихме да събираме известни и любими сортове зеленчуци под марката на БЪЛГАРСКИ СОРТОВЕ СЕМЕНА, да се грижим живота им да продължава и да радваме себе си и клиентите ни с наши, български семена. Стремежът ни е да продължим разрастването на селекцията, за да можем да предлагаме истински семена, специално отгледани и пригодени за почвените и климатични условия на българските земи.

Всяка година се грижим да попълваме колекцията ни от видове и количества като за целта работим в тясно сътрудничество с много български производители. Всички семена преминават през задължителен контрол от ИАСАС, опаковат се грижливо от нас и очакват своите собственици да ги отгледат и поднесат гордо на трапезата.

Старите Български сортове се предават от поколение на поколение. Те дават реколта със същите качества посев след посев, сезон след сезон, поколение след поколение. Някои  сортове датират отпреди повече от 100 години!

Наша чест и гордост е да ги колекционираме и да ги продаваме.

С удоволствие очакваме всяко ваше мнение или предложение за разширяване на колекцията ни!този раздел няма под видове моля изберете раздел

Покажи на страница

Зеленчуци Пипер Бяла шипка
Код: 1850
Цена: 1.19 лв.
Зеленчуци Репички любими
Код: 1852
Цена: 1.19 лв.
Зеленчуци Пипер Рибки
Код: 9195
Цена: 1.19 лв.
Зеленчуци Домати Миляна
Код: 1824
Цена: 1.19 лв.
Зеленчуци Домати Идеал
Код: 1825
Цена: 1.19 лв.