ФЕЙСБУК ГРУПА БОТАНИКА

ФЕЙСБУК ГРУПА БОТАНИКА


Сподели

Скъпи приятели на БОТАНИКА,

Станахме толкова много във Фейсбук страницата ни (вече сме над 35000 фена…и това сме само официалните!), че вече е време да се разделим на групи по интереси! :-)

В този смисъл, ако искате да продължавате да четете нашите съвети, да гледате видео инструкциите ни, да получавате месечните ни календари, както и да имате достъп до всички ръководства, които нашите експерти създават, присъединете се към новосъздадения клуб по хоби градинарство БОТАНИКА. Там ще можем да ви дадем и съвет за употреба или приложение на нашите продукти, както и ще ви отговорим на всички въпроси, когато се колебаете кой продукт от botanika.bg е по-добър и полезен за вас.

Ще сме на ваше разположение за всички теми от градинарството, които ви вълнуват и които нашите експерти могат да развият в полезни за всички ни статии на градинарска тематика. Ще можете да общувате с нас и с други събратя-градинари и заедно ще ставаме по-опитни и по-успешни градинари…общо взето, в духа на актуалните политически събития, в клуба по хоби градинарство БОТАНИКА ще се съединим, за да станем по-силни! :-)

 

Ако имате затруднения или въпроси, можете да ни пишете на info@botanika.bg

 

Добре дошли на всички нови членове на групата!

С цел общуването ни тук да е приятно и полезно, моля да се запознаете с няколко принципа, които спазваме в тази група:

СТАНДАРТИТЕ НА ГРУПА БОТАНИКА

 

За да сме сигурни, че разговорите в група БОТАНИКА са интересни и съществени за нашите членове, очакваме всички участници да спазват няколко прости правила. Администраторите на групата прилагат тези правила когато преглеждат съдържанието в група БОТАНИКА.

1. Хоби градинари от всички възрасти, опит, знания и интереси са добре дошли! Наши приятели са любители и професионалисти от всички области с интереси в градинарството. При нас няма понятие като “тъп въпрос”.

2. Вярваме, че дискусиите и споровете са градивни, но личните нападки, рекламните постове и обидите няма да бъдат толерирани. Ключът към приятното и полезно взаимодействие в групата е в смисленото и съдържателно пространство, в което всеки може да учи и расте. Нека бъдем толерантни!

3. С радост приемаме критика на продукти, услуги, правила и отношение (ОСОБЕНО към нас лично). В името на конструктивния диалог (за който говорим по-горе), обаче, ще правим разлика между полезни и съществени аргументи и изказвания, целящи да опетнят някой от приятелите ни в тази група, нас, бизнеса ни, или други хора и фирми. Коментари, които са неуместно негативни, груби, или нападателни ще бъдат изтривани. Тук сме се събрали за да си помагаме, така че нека бъдем позитивни!

4. Стриктно се придържаме към политика без реклама на други продукти или услуги, предлагани от други страници, фирми, хора или групи. Молим ви да не изпращате и лични рекламни съобщения на членовете на тази група. Публикации относно гласувания, конкурси и реклами ще бъдат изтривани. Същевременно, ако има продукт, който искате да предлагаме, но в момента БОТАНИКА не го продава, моля пишете. С удоволствие ще обсъдим възможността да го добавим към предложенията си.

5. Придържайте се към темите от света на градинарството. Запазваме си правото да премахваме постове с друга насоченост. 

 

 

Марки представени в магазин Ботаника