Заповядайте във Вашия магазин!
Избор на категория


Последвайте ни
във Facebook

Vilmorin

Vilmorin

Марката Vilmorin е създадена през 1743 година от личния градинар на Луи хiv. Вече 3 века Vilmorin е сред световните лидери в градинския сектор с над 400 вида семена за цветя, подправки и зеленчуци и над 30 вида тревни смески. Vilmorin е и водеща марка за хоби торове, луковици и почвени смески. Всички серии продукти са внимателно селектирани и представени така, че максимално да отговарят на желанията и на най-взискателните клиенти, които искат най-доброто за своята градина.

Нашата селекция от семена Vilmorin включва екзотични и иновативни видове цветя и зеленчуци, цветни миксове за нестандартно оформяне на градински и домашни кътове, и още много изненади с най-високо качество.

Гамата торове Vilmorin е специално селектирана, за да отговори на нуждите на съвременното градинарство с лесно и бързоусвоими продукти, икономични разфасовки и лесни за употреба опаковки. Със своята концентрирана формула торовете Vilmorin предлагат подходящо подхранване на всички видове растения. Торовете Vilmorin предоставят на растенията най-необходимите хранителни вещества, и спомагат растенията да бъдат здрави и устойчиви, цветовете наситени, а реколтата изобилна. Торовете Vilmorin съпровождат цветята по време на целия им живот, за да запазят красотата и здравето им по-дълго време.

Внимателната селекция на сортове и неуморната работа на на професионалистите на Vilmorin, представя изключително качествени тревни смески, изцяло адаптирани за почвените и климатични особености в България.

Подбрани са няколко вида комбинации от тревни смески, които предлагат гъста и зелена морава, в зависимост от терена, на който ще бъдат засаждани.

Тревните смески са спорт, универсална, слънце, сянка, сухи терени, както и някои специални видове за реновиране на съществуващ тревен килим. Регарнисаж - за попълване на празни или повредени участъци, за украсяване на ъгъл от градината с японска или швейцарска морава и други.

Повече информация за продуктите с марка Vilmorin можете да намерите тук.

Карфиол Карфиол Bora
Код: v812
Цена: 1.99 лв.
Моркови Морков Major F1
Код: v616
Цена: 3.99 лв.
Домати Домат White beefsteak
Код: p780
Цена: 4.49 лв.
Домати Чери домати Black Cherry
Код: p782
Цена: 2.49 лв.
Домати Домат Mirabell
Код: v791
Цена: 2.50 лв.
Увивни Колоцинт Sweet Dumping
Код: v409
Цена: 3.99 лв.
Домати Домат Noire de Crimme
Код: v770
Цена: 2.49 лв.
Домати Домат Perun (жълт)
Код: v768
Цена: 2.99 лв.
Домати Домат San Marzano 3
Код: v776
Цена: 2.49 лв.
Домати Домат Green Zebra
Код: p776
Цена: 5.49 лв.