Заповядайте във Вашия магазин!
Избор на категория


Последвайте ни
във Facebook

Български сортове семена

Български сортове семена

Създадохме тази серия семена от български сортове, със спомена от превъзходния вкус на българските зеленчуци. С този спомен и с разочарованието, че вече рядко има откъде да купим истински домати, краставици, пипер...

Харесваме напредъка, но не и този, в който легендарната шопска салата се приготвя с китайски домати.

Ние в Джи Би Ем решихме да събираме известни и любими сортове зеленчуци под марката на БЪЛГАРСКИ СОРТОВЕ СЕМЕНА, да се грижим живота им да продължава и да радваме себе си и клиентите ни с наши, български семена. Стремежът ни е да продължим разрастването на селекцията, за да можем да предлагаме истински семена, специално отгледани и пригодени за почвените и климатични условия на българските земи.

Всяка година се грижим да попълваме колекцията ни от видове и количества като за целта работим в тясно сътрудничество с много български производители. Всички семена преминават през задължителен контрол от ИАСАС, опаковат се грижливо от нас и очакват своите собственици да ги отгледат и поднесат гордо на трапезата.

Старите Български сортове се предават от поколение на поколение. Те дават реколта със същите качества посев след посев, сезон след сезон, поколение след поколение. Някои  сортове датират отпреди повече от 100 години!

Наша чест и гордост е да ги колекционираме и да ги продаваме.

С удоволствие очакваме всяко ваше мнение или предложение за разширяване на колекцията ни!

Домати Домати Трапезица
Код: 1823
Цена: 1.19 лв.
Домати Домати Миляна
Код: 1824
Цена: 1.19 лв.
Домати Домати Идеал
Код: 1825
Цена: 1.19 лв.
Домати Домат Розов Гигант
Код: 2062
Цена: 1.99 лв.
Домати Домати Бонония
Код: 7016
Цена: 1.19 лв.
Диня Диня Мраморна
Код: 1832
Цена: 1.19 лв.
Магданоз Магданоз Листен
Код: 1842
Цена: 1.19 лв.