ПРЕДАЙ НАТАТЪК

ПРЕДАЙ НАТАТЪК


Сподели

Скъпи приятели на БОТАНИКА, ужасно сме ви благодарни за отзивчивостта! Дано всички раздадени луковици цъфнат и вържат!  За съжаление, складът на БОТАНИКА вече е П-Р-А-З-Е-Н! С вашето безценно съдействие, успяхме да раздадем всички луковици и дано зарадваме още повече хора с цветовете им напролет! 
За тези, които не успяха да ни пишат навреме, абонирайте се за безплатния ни информационен бюлетин на адрес http://botanika.us10.list-manage.com/subscribe… и следете за най-новите градински продукти, специални промоции и полезни съвети. Екипът на магазин Ботаника ви желае много цветна есен! 

 

*******************************************************************************************************

 

Ако сте част от екипа на детска градина, училище, етажна собственост, дом за възрастни хора или деца, лишени от родителски грижи, ако ваши близки работят или посещават такива, значи тази благотворителна кампания ви засяга.

Екипът на магазин БОТАНИКА организира социална инициатива за раздаване на безплатни пролетни луковици от ЛАЛЕТА, ЗЮМБЮЛИ, НАРЦИСИ, ФРЕЗИИ, МИНЗУХАРИ, МУСКАРИ, ИРИСИ и АНЕМОНЕ.

Всяко сдружение, колектив или учреждение, което иска да участва, трябва да ни се обади на тел. 02/8738127 или да ни пише на info@botanika.bg. На всеки заявил участник ще подготвим комбинация от луковици, които ще изпратим на желания от вас адрес, като ЕДИНСТВЕНО транспортните разходи ще са за ваша сметка. За град София можем да осигурим безплатно получаване на адреса на магазин Ботаника:

ул. Неделчо Бончев 10, склад 4-6

Работно време: делнични дни от 08:00 до 17:00 часа.

Ако успяхме да ви вдъхновим, организирайте се, пишете ни, определете си ден, в който ще запретнете ръкави, а ние може да дойдем да се снимаме с вас и да се хвалим с постиженията ви! :-)

Ако пък не успеем да дойдем, ще ви бъдем много благодарни, ако ни изпратите снимки от деня на засаждането и цъфтежа през пролетта!

Инициативата ще продължи до края на месец Октомври 2017.

Марки представени в магазин Ботаника